Ärendehanteringssystem kostnad

Ärendehanteringssystem kostnad

Vad är rätt kostnad för ett ärendehanteringssystem?

Vi på RMT tycker att vi med stolthet kan säga att vi är väldigt prisvärdiga. Vi erbjuder er ett professionellt ärendehanteringssystem till konkurrenskraftig kostnad!

Vårt ärendehanteringssystem heter RMT+ och det är webbaserat, det sköter hantering av dokument, ärenden och andra processer och det är integrerat med Microsoft SharePoint och Windows.

RMT+ passar både stora och små företag och kan konfigureras för de flesta behov. Systemet är mycket flexibelt och går lätt att anpassa till framtida förändringar.

Ett stabilt ärendehanteringssystem skapar struktur och underlättar arbetet. Det skär också i era kostnader eftersom ni får en betydligt bättre koll på ärendena i ert företag. Ni får en bra överblick och ett säkert flöde från start till avslut!

Höga betyg i enkäter visar att våra kunder är nöjda, användarna uppskattar bland annat användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Vi har levererat RMT+ till många olika branscher och industrier. RMT+ används i dag till exempel i livsmedels-, bygg- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring och infrastruktur.

Så om ni är på jakt efter ett bra ärendehanteringssystem till en låg kostnad – då tycker vi att ni har hamnat helt rätt! Kontakta oss redan i dag!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!