Ärendehanteringssystem, SharePoint

Ärendehanteringssystem, SharePoint

Om ni är i behov av ett användarvänligt, flexibelt och kraftfullt ärendehanteringssystem som är integrerat med Microsoft SharePoint behöver ni inte leta vidare.

Vårt ärendehanteringssystem heter RMT+ och det är webbaserat, det sköter hantering av dokument, ärenden och andra processer och är anpassat till SharePoint och Windows.

RMT+ Ärendehanteringssystem

När ni arbetar med RMT+ ärendehanteringssystem för SharePoint får ni en betydligt bättre koll på ärendena i ert företag och har lättare för att hantera dem.

Ärendehanteringssystemet blir mer överskådligt och det blir enklare att samla rapporter och handlingar. Personalen blir mer produktiv när de dagliga arbetsuppgifterna blir klarare och mer okomplicerade.

RMT+ ärendehanteringssystem för SharePoint kan också samverka med andra system som affärssystem, HR-system, och produktionssystem.Ärendehanteringssystem RMT+

RMT+ ärendehanteringssystem för SharePoint passar både stora och små företag och kan konfigureras för de flesta behov. Systemet är mycket flexibelt och går lätt att anpassa till framtida förändringar.

Det är i dag många som insett storheten med RMT+ för SharePoint. Vi har levererat RMT+ för SharePoint till flera olika branscher och industrier. Det används i dag till exempel i livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning.

Frågor kring ärendehanteringssystemet för Sharepoint?

Om du har frågor om vårt ärendehanteringssystem för SharePoint, hör gärna av dig! Du når oss genom e-postadressen info@rmt.se eller via telefonnumret +46 (0)8 735 92 00.

Välkommen!


Nyckelord:
Ärendehanteringssystem

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!