Avvikelsehanteringssystem

Avvikelsehanteringssystem

Avvikelsehanteringssystem RMT+

Följer er verksamhet stränga riktlinjer och kvalitetskrav är din bästa investering ett riktigt bra avvikelsehanteringssystem. Hantering av avvikelser är viktigt för att ni ska förbättra er och uppnå de standarder som krävs, men det ska inte sno tid från den egna verksamheten och det dagliga arbetet. Med hjälp av RMT+ avvikelsehanteringssystem kan ni hålla hög kvalitet och god kontroll utan att tappa i effektivitet. 

Hantering av avvikelser har aldrig varit lättare

RMT+ erbjuder er det senaste inom informationsteknologi och business intelligence. Med vårt avvikelsehanteringssystem kan du analysera orsaker till både enskilda och systematiska fel samt kostnadsberäkna för de åtgärder som behövs. Med ärendehanteringssystemet är det enkelt att ta fram rapporter och statistik så att ni kan glädjas åt förbättringarna som sker över tid. 

Rapportera avvikelser direkt i RMT+

När en händelse som medfört problem har uppstått i er verksamhet är ni ofta skyldiga att rapportera detta som en avvikelse. Särskilt inom bland annat vård och omsorg samt medicintekniska produkter är bestämmelserna kring avvikelser som kunnat medföra risker för patienter eller annan personal extra stränga. Det ställer stora krav på ert avvikelsehanteringssystem eftersom grunden till en lyckad avvikelsehantering ligger i att ha ett stabilt system som är lättanvänt och tidseffektivt. Med RMT+ får ni ett system som hjälper er att uppfylla den stränga inspektionen för vård och liknande verksamheter. Vi vill att vårdgivaren ska kunna fokusera på att hjälpa patienter och att den ökade säkerheten sker utan att ta tid från ordinarie uppgifter.

Ingenting faller mellan stolarna 

Avvikelsehanteringssystemet uppdateras i realtid och ger snabb återkoppling mellan kollegor. Med RMT+ avvikelsehantering är det slut på tröga processer och ineffektiv fördelning av era resurser. Det användarvänliga gränssnittet gör det lätt att snabbt rapportera in avvikelser utan att förlora viktig tid som behöver läggas på annat. Avvikelsehanteringssystemet är uppbyggt för att allt ska rapporteras smidigt så att ingenting kan falla mellan stolarna. 

Kompatibelt med era andra system

Vill du koppla avvikelsehanteringen till er mejlfunktion, ekonomisystemet eller något annat system? Inga problem. RMT+ är kompatibelt med de vanligaste systemen och ni kan utan problem koppla e-post och telefon för att underlätta snabb kommunikation mellan användare tack vare funktionen för påminnelser. Vi håller helt enkelt med er om att allt bara ska fungera!

Vi tittar på vad ni behöver

Vårt avvikelsehanteringssystem är anpassningsbart. Vi tittar på vilka behov ni har och så löser vi det tillsammans. Våra standardfunktioner brukar räcka lång väg, men ni har stora valmöjligheter för att få det precis som ni önskar. 

 

Läs mer om vårt avvikelsehanteringssystem här

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!