Billigt ärendehanteringssystem

Billigt ärendehanteringssystem

Letar du efter ett billigt ärendehanteringssystem?

Om ni behöver ett billigt ärendehanteringssystem för er organisation har vi på Rationell Mikroteknik lösningen för er. För 16 år sedan lanserade vi RMT+, som i dag är ett användarvänligt, kraftfullt, flexibelt och billigt ärendehanteringssystem.

Ett ärendehanteringssystem skapar struktur och underlättar arbetet markant. Att ha kontroll över ärenden i organisationen är viktigt. Med RMT+ får du bra överblick och ett säkert flöde från start till avslut. RMT+ passar både stora och små företag och kan konfigureras för de flesta behov. Systemet är mycket flexibelt och går lätt att anpassa till framtida förändringar, vi följer Microsoft och anpassar oss alltid till deras plattform.

RMT+ är ett billigt ärendehanteringssystem som ger mycket för pengarna!

Höga betyg i kundenkäter visar att våra kunder är nöjda, användarna uppskattar bland annat kapaciteten, användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Billigt ärendehanteringssystem för företag

Ärendehanteringssystem för olika branscher och industrier

Vi har levererat RMT+ till många olika branscher och industrier. RMT+ används i dag till exempel i livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning.

Om ni har behov och önskemål om en egen anpassad lösning som hanterar information i någon form, har vi ett förslag. Vi kallar det RMT+ Evo.

Vill ni också ha ett användarvänligt, mångsidigt och billigt ärendehanteringssystem?

Nyckelord:
Billigt ärendehanteringssystem

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!