Byte av ärendehanteringssystem

Byte av ärendehanteringssystem

Byte av ärendehanteringssystem

Funderar ni på ett byte av ärendehanteringssystem för er organisation har ni kommit rätt. RMT+ är ett väletablerat och säkert ärendehanteringssystem som är omtyckt av många olika branscher och industrier. Idag används vårt ärendehanteringssystem av både stora och små företag inom livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning. 

Hur går ett byte av ärendehanteringssystem till?

När ni kontaktat oss börjar vi med att erbjuda en demonstration av systemet till er. Där har vi möjligheten att prata om vad ni kommer använda systemet till och hur vi ska gå tillväga för att bytet ska gå smidigt och snabbt. Vi hjälper er med att få en komplett lösning som passar just era behov. 

Alla ska se fördelarna med ett nytt ärendehanteringssystem

När ni byter ärendehanteringssystem är det väldigt viktigt att alla som ska använda systemet är involverade och förstår anledningen till bytet. Vårt mål är att det inte ska kännas svårt för varken dig eller kollegorna. Vi erbjuder därför både IT-support och utbildningar för att underlätta implementationen av ärendehantering i verksamheten. Det är inga problem att få RMT+ att samverka med andra system, exempelvis affärssystem, HR-system och produktionssystem. Kopplingen mellan systemen ökar effektiviteten och sparar tid åt användarna. 

Resultatet blir en effektiv ärendehantering

RMT+ kommer hjälpa er att få full spårbarhet på alla ärenden. Standardsystemet är kraftfullt och heltäckande, men kan även utvecklas vidare om ni skulle ha några specifika önskemål där det krävs väldigt speciell hantering eller funktionalitet. Du kan läsa mer här om vilka funktioner vårt standardsystem för ärendehantering erbjuder. Kontakta oss och berätta vad ni vill få ut av ett nytt ärendehanteringssystem så hjälper vi er.

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!