Dokumenthanteringssystem, Sharepoint

Dokumenthanteringssystem, Sharepoint

Sharepoint dokumenthantering

Att ha ett välfungerande dokumenthanteringssystem är idag ett måste. Det ökade flödet av information samt efterfrågan av säkerhet och kontroll gör att våra system måste hålla allt högre klass. RMT har många lösningar och vårt dokumenthanteringssystem RMT+ är dessutom kompatibelt med SharePoint.

Professionellt dokumenthanteringssystem

Alla organisationer letar alltid efter sätt att strukturera och effektivisera sin verksamhet. För att ditt arbetsflöde ska bli så bra som möjligt är det viktigt att ha ett bra dokumenthanteringssystem. RMT+ Dokumenthantering för SharePoint tillåter dig att sprida din information till alla som ska ha tillgång till den, samtidigt som den alltid ser till att allt är uppdaterat och aktuellt. Resultatet blir att ni sparar värdefull tid som annars skulle lagts på att söka fram rätt information och sedan utvärdera om den är relevant och aktuell. Rätt system för dokumenthantering gör det åt dig!

Sharepoint DokumenthanteringDokumenthanteringssystem för olika filformat

Med vårt dokumenthanteringssystem för SharePoint RMT+ Dokumenthantering får du enkelt kontroll över dina dokument. Du får tillgång till såväl gamla som nya dokument och systemet låter dig söka efter äldre versioner i den lagrade historiken.

Vårt dokumenthanteringssystem kan även hantera flera olika filformat som bland annat inkluderar dokument, bilder, filmer och ljudfiler. Vi har skapat en lösning där användarvänlighet och flexibilitet är ledord. Ett dokumenthanteringssystem för SharePoint har aldrig varit så enkelt.

Ett dokumenthanteringssystem för Sharepoint

Vi på RMT är experter inom informationsteknologi och vi har många års erfarenhet av informationssystem. Om du är på jakt efter ett smidigt och lättanvänt dokumenthanteringssystem så rekommenderar vi att du tittar på vårt system RMT+ Dokumenthantering. Det fungerar dessutom med SharePoint.

Välkommen att kontakta oss för Sharepoint dokumenthantering!


Nyckelord:
Dokumenthantering Sharepoint | Dokumenthanteringssystem Sharepoint | Sharepoint Dokumenthantering

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!