Införande av miljöledningssystem

Införande av miljöledningssystem

Önskar ni effektivisera och rationalisera ert företags miljöarbete och funderar på ett införande av ett miljöledningssystem?

Vi vet hur ni ska göra för att garantera hög kvalité och samtidigt kunna arbeta med ständiga förbättringar.

Ta hjälp av oss vid införande av nytt miljöledningssystem

Höga betyg i kundenkäter visar att de som väljer RMT+ vid införande av miljöledningssystem är nöjda. Användarna uppskattar bland annat användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Kopplingen till lagar och förordningar gör att systemet ger användarna en god överblick, så de har möjlighet genomföra förbättringar till förmån för miljön och efter kunders önskemål.

Miljöledningssystemet är till för att minska miljöbelastningen, men kan också ge andra fördelar då man analyserar sin verksamhet. Genom att strukturera sitt miljöarbete finns det möjligheter att effektivisera sitt arbetssätt.

Ett miljöledningssystem för alla branscher

I dag är RMT+ ett mycket pålitligt och omtyckt system i många olika branscher och industrier.

RMT+ används i dag till exempel i livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning, av både stora och små företag.

Om ni överväger ett införande av miljöledningssystem kan vi på RMT erbjuda er en högklassig service och stor expertis, vi har över 30 års branscherfarenhet.

Välkommen att kontakta oss på RMT om ni vill veta mer om våra miljöledningssystem!

Nyckelord:
Införande av miljöledningssystem

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!