Kvalitetsledningssystem fördelar

Kvalitetsledningssystem fördelar

Läs om fördelarna med kvalitetsledningssystem

Stora och små företag i flera branscher och industrier har insett vilka fördelar bra kvalitetsledningssystem medför. Vi på RMT har över 30 års erfarenhet av data- och informationsteknik och 1998 lanserade vi RMT+, vårt IT-stöd för kvalitetsledningssystem, som ger ditt företag flera fördelar i ert dagliga arbete.

Vi har sedan slutet av 90-talet konstant utvecklat RMT+ och det har blivit ett heltäckande och flexibelt system. RMT+ ger ert kvalitetsledningssystem många fördelar. Det skapar struktur och underlättar arbetet. Att ha kontroll över ärenden i organisationen är viktigt. Med RMT+ får du bra överblick och ett säkert flöde från start till avslut, det är inget ärende som hamnar mellan olika ansvarsområden och blir liggande.

RMT+ kan konfigureras för de flesta behov. Systemet går lätt att anpassa till framtida förändringar, vi följer Microsoft och anpassar oss alltid till deras plattform. RMT+ är kompatibelt med flera olika program.

Höga betyg i enkäter visar att våra kunder tycker att RMT+ resulterat i många fördelar i kvalitetsledningssystemen. Användarna uppskattar bland annat användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Kontakta oss för mer information om kvalitetsledningssystem

RMT+ används i dag till exempel i livsmedels-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, infrastruktur och fastighetsförvaltning.

Hör gärna av er till oss på RMT när ni vill veta mer om RMT+ och vilka fördelar det ger ert kvalitetsledningssystem!

Nyckelord:
Kvalitetsledningssystem fördelar

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!