Kvalitetsledningssystem för små företag

Kvalitetsledningssystem för små företag

För stora företag är det en självklarhet att använda sig av kvalitetsledningssystem. I små företag är det ovanligare – tyvärr, eftersom det finns en stor möjlighet att öka vinsten. Kanske är det tidsbrist eller få anställda som är orsaken? Rationell Mikroteknik har lösningen för er. Vårt informationssystem RMT+ hjälper er att öka lönsamheten.

RMT+ samlar och strukturerar upp företagets data och information som arbetsprocesser, instruktioner, mötesprotokoll, uppföljningar och projektinformation på en och samma plats. Det resulterar i ett väl fungerade kvalitetsledningssystem för små företag, och det gör att ni tillsammans enkelt kan samarbeta utan att något hamnar mellan olika ansvarsområden och ingen därför tar tag i det.

RMT+  ger bättre kvalitetsledningssystem för små företag

Effektiviteten höjs genom att projektmedlemmar och ledning får tillgång till dagsaktuell information, era uppdateringar blir synliga omgående. RMT+ är mångsidigt och har flera olika funktioner och används av stora och små företag i flera branscher och industrier.

Vårt mål är att ni ska bli 100 procent nöjda, därför är vi lyhörda för era önskemål och sätter alltid er som kund i fokus.

Hör av er till oss på RMT när ni vill veta mer om hur ni ska få ett bättre kvalitetsledningssystem för små företag!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!