Miljöledningssystem fördelar

Miljöledningssystem fördelar

Funderar ni på vad ett miljöledningssystem ger för fördelar?

Vi på RMT har över 30 års erfarenhet av data- och informationsteknik och 1998 lanserade vi RMT+, vårt IT-system som resulterar i ett betydligt mer effektivt miljöledningssystem. Ett bra system kan ge ert företag eller organisation så många fördelar i det dagliga arbetet att det blir oumbärligt. RMT+ är just det.

RMT+ är webbaserat och integrerat med Microsoft SharePoint och Windows. Systemet är ett allsidigt, flexibelt och lättanvänt IT-system som sköter hantering av dokument, ärenden och andra processer.
Allt fler, både stora och små företag i flera branscher och industrier använder sig av RMT+ eftersom det ger så många fördelar. Det används i dag i till exempel livsmedelsbranschen, bygg-, trä- och metallindustrin, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning.

Ett bra miljöledningssystem ger många fördelar

Om ni vill effektivisera och rationalisera ert företags- eller er organisations miljöarbete vill vi råda er att testa RMT+. Höga betyg i kundenkäter visar att våra kunder är nöjda. Kopplingen till lagar och förordningar gör att RMT+ ger användarna en god överblick så de har möjlighet genomföra förbättringar till förmån för miljön och efter kunders önskemål.

Välkommen att höra av er om ni vill veta mer om RMT+ miljöledningssystem och vilka fördelar det ger ert företag!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!