Program för kvalitetssystem

Program för kvalitetssystem

Om ni behöver ett program för att bygga upp kvalitetssystem för er organisation eller ert företag har vi på Rationell Mikroteknik lösningen för er. 1998 lanserade vi RMT+, som i dag är ett användarvänligt, kraftfullt och flexibelt program för att bygga upp kvalitetssystem.

RMT+ passar både stora och små företag och kan konfigureras för de flesta behov. Programmet är mycket flexibelt och går lätt att anpassa till framtida förändringar. RMT+ är webbaserat, det sköter hantering av dokument, ärenden och andra processer och det är integrerat med Microsoft SharePoint och Windows.

RMT+, vårt program för kvalitetssystem, får alltid höga betyg!

Höga betyg i kundenkäter visar att våra kunder är nöjda med RMT+. Användarna uppskattar bland annat smidigheten, användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Vi har levererat RMT+ till många olika branscher och industrier. RMT+, vårt program för kvalitetssystem, används i dag till exempel i livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning.

Om ni vill ha kontroll, skapa struktur och underlätta arbetet på ert företag är RMT+, vårt program för kvalitetssystem det rätta för er. Om ni har behov och önskemål om en egen anpassad lösning som hanterar information i någon form är RMT+ Evo något för er.

Hör av er redan i dag så berättar vi mer om RMT+!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!