Projekthanteringssystem

Projekthanteringssystem

Ett effektivt projekthanteringssystem är A och O för varje organisation. Att gå från ett icke fungerande till ett kraftfullt projekthanteringssystem kan vara skillnaden mellan framgång och förlust. Vi på RMT är experter på allt inom informationsteknologi och vet precis vad som krävs för att dina projekt ska rulla på bästa sätt. 

RMT+ Projekthantering är vårt professionella och innovativa projekthanteringssystem som underlättar ditt arbete genom att samla målsättningar, tidsplaner och kostnader på ett och samma ställe, och låta dig följa upp dessa. Vårt projekthanteringssystem är även kompatibelt med SharePoint.

Ett bättre projekthanteringssystem från RMT

Genom att välja vårt projekthanteringssystem RMT+ Projekthantering så väljer ni en lösning med kvalitet. Med vårt projekthanteringssystem styr ni enkelt arbetet genom projektmallar som annars är individuella för olika projekttyper. All dokumentation inom ditt projekthanteringssystem, med länkar till annan information som är relevant för just det projektet, finns samlat på ett och samma ställe. Effektiviteten höjs genom att projektmedlemmar och ledning får tillgång till dagsaktuell information.

Vårt projekthanteringssystem bidrar till ett bättre samarbete då uppdateringar omedelbart blir synliga för alla behöriga. RMT+ Projekthantering låter er även dela dokument och ta hjälp av erfarenheter från tidigare projekt samtidigt som den ger en tydlig överblick över hela projektportföljen.

Rätt projekthanteringssystem för dina anställda!

I RMTs projekthanteringssystem kan alla projektmedlemmar följa projektläget löpande och bli informerade via mail. Deras personliga listor kan även kopplas till vårt projekthanteringssystem för att dessa två ska synka och uppdateras tillsammans. Projektläget kan också när som helst avläsas för analys och åtgärd.

Planerade, pågående, försenade och avslutade projekt nås genom en knapptryckning på RMT+ projekthantering. Ditt projekthanteringssystem har aldrig varit så enkelt!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!