System för Avvikelsehantering

System för Avvikelsehantering

System för avvikelsehantering

Det är viktigt för alla organisationer som arbetar utifrån standarder och lagkrav att ha ett effektivt system för avvikelsehantering. Ett bra system för avvikelsehantering hjälper er att säkerställa att enskilda och systematiska fel snabbt identifieras. När så är gjort kan ni kostnadsberäkna för de åtgärder som behövs och snabbt återfå kontroll igen. 

 

Hantering av avvikelser ska vara enkelt

Något vi på RMT jobbar hårt för är att vårt system för avvikelsehantering ska vara lätthanterligt. Det ska vara enkelt för er att rapportera avvikelser och det ska fungera så smidigt att ingenting faller mellan stolarna. Av denna anledning går det snabbt att rapportera en avvikelse i RMT+, allt för att ni inte ska förlora tid från den egna verksamheten och det förebyggande kvalitetsarbetet.

 

Ta fram lösningar – så säkerställs kvalitet

Hemligheten bakom ett lyckat kvalitetsarbete är just ett riktigt bra system för avvikelsehantering. När ni behöver rapportera in avvikelser är det lätt hänt att det känns som ett misslyckande. Med ett användarvänligt system som gör det möjligt att lokalisera återkommande problem tidigt blir avvikelsehanteringen en del av det förebyggande utvecklingsarbetet. 

                                                                                             

Förbättrad kommunikation mellan kollegor

RMT+ Avvikelsehanteringssystem bidrar också till enklare kommunikation mellan kollegor. Genom pushnotiser och att-göra-listor meddelas ändringar och uppgifter direkt till den eller de som är berörda. Det går givetvis att koppla systemet för avvikelsehantering till telefon eller e-post om så önskas. 

 

Hitta avvikelser snabbt och följ upp statistik

Det underlättar för alla inblandade att direkt kunna följa upp sina rapporter med full spårbarhet. I vårt system för avvikelsehantering söker ni enkelt upp specifika ärenden. Det går även att ta ut rapporter för att få fram överskådlig statistik. Det underlättar även arbetet vid exempelvis revisioner. 

 

Kontakta oss idag och berätta om er verksamhet så hjälper vi er att hitta en skräddarsydd lösning för avvikelsehantering som passar er!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!