System för Ärendehantering

System för Ärendehantering

System för ärendehantering

Du verkar vara på jakt efter ett system för ärendehantering. Vi hoppas att det är anledningen till att du är här. Vi på RMT erbjuder nämligen ärendehanteringssystem till en stor bredd av organisationer i olika branscher. Ärendehanteringssystemet RMT+ är ett fullskaligt verktyg för dig som efterfrågar struktur och effektiv hantering av alla era ärenden.

Få full kontroll och spårbarhet

Kvalitetsarbete är den främsta anledningen till att kunder söker sig till oss för att implementera ett system för ärendehantering. De behöver ärendehantering för att antingen uppfylla kvalitetskrav eller för att upprätthålla god service och effektiva rutiner inom verksamheten. Med RMT+ Ärendehantering får alla snabbt en överblick av det egna och andras arbete. Tack vare smarta att-göra-listor och möjligheten att få notiser både via systemet, sms och mejl så faller inga ärenden mellan stolarna.

Vad behöver ni? 

Sättet som ärendehantering används skiljer sig från olika yrkesområden och verksamheter. Vårt jobb är att hjälpa er effektivisera och utveckla de verktyg som ni behöver för att lyckas. Den viktigaste frågan när ni behöver ett system för ärendehantering blir därför “vad behöver ni?”. Vår standardlösning går att anpassa till de flesta behoven, så ni slipper oroa er för dyra utvecklingskostnader. 

Sammankoppla ditt system för ärendehantering med andra system

Har ni kommit så långt att ni behöver ett system för ärendehantering har ni säkerligen redan andra system att ta hänsyn till. Därför ser vi på RMT till att ert ärendehanteringssystem fungerar problemfritt tillsammans med en mängd olika system, exempelvis ekonomisystem, HR-system eller dokumenthanteringssystem.

Kontakta oss och börja hantera ärenden effektivt

Vi hjälper er gärna att sätta upp ett system för ärendehantering. Vårt mål är att ni ska bli mer tidseffektiva och kvalitetssäkrade och därmed också mer vinstdrivande som verksamhet. Vi hjälper er också med IT-support och utveckling om sådana behov finns. 

 

Läs mer om vårt ärendehanteringssystem här!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!