System för miljöledning

System för miljöledning

Om ni behöver ett system för miljöledning för er organisation eller ert företag har vi på Rationell Mikroteknik lösningen för er. 1998 lanserade vi RMT+, som i dag är ett användarvänligt, kraftfullt och flexibelt system för miljöledning.

RMT+, vårt system för miljöledning passar både stora och små företag och kan konfigureras för de flesta behov. Systemet är mycket flexibelt och går lätt att anpassa till framtida förändringar. RMT+ är ett webbaserat IT-system som sköter hantering av dokument, ärenden och andra processer och det är integrerat med Microsoft SharePoint och Windows.

Höga betyg i kundenkäter visar att våra kunder är nöjda med RMT+, vårt system för miljöledning. Användarna uppskattar bland annat smidigheten, användarvänligheten och lättheten i att söka information.

Vi har levererat RMT+ till många olika branscher och industrier. RMT+ används i dag till exempel i livsmedels-, bygg-, trä- och metallindustri, inom sjukvård, transportnäring, infrastruktur, säkerhetsindustri och fastighetsförvaltning.

Om ni vill ha kontroll, skapa struktur och underlätta arbetet på ert företag är RMT+, vårt system för kvalitetsarbete det rätta för er. Om ni har behov och önskemål om en egen anpassad lösning som hanterar information i någon form är RMT+ Evo något för er.

Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer om RMT+!

RMT på 30 minuter

Hur vill du spendera dina 30 minuter?

Visa mig! Ring mig!