Vi hjärta teknik

RMT har funnits med nästan lika länge som IT varit ett koncept. Vår resa startade redan 1982, då byggde vi styrsystem för industrin och hette Rationell Mikroteknik. Vi har under åren därefter byggt system för all sorts informationshantering och kunder. I Sverige och utanför. Vi har haft stora konsultgrupper och andra verksamhetsgrenar. Idag kretsar vår verksamhet helt kring vår produkt RMT+, som kan sammanfattas som ett lite smartare informationshanteringssystem med stora anpassningsmöjligheter. Saas möter vassa konsultuppdrag.

En sak är dock bestående. Vi är i själ och hjärta ett teknikbolag och vårt fokus är att använda det bästa tekniken har för att hjälpa våra kunder. Det blir våra utvecklare glada av och det är också så vi kan hjälpa kunderna bäst. Vi är helt enkelt ett drivet gäng som gillar smarta lösningar och ny teknik. Nu fokuserar vi allt det på RMT+.

Dina personuppgifter hos RMT

Som de flesta företag så hanterar vi personuppgifter. Vi samlar in och hanterar personuppgifter för vår egen verksamhet endast och för att uppfylla det syfte som de lämnats för. Om du är intresserad av våra produkter och lämnar uppgifter för att vi ska komma i kontakt med dig är det därför vi behandlar dem. Om du söker jobb eller praktik så hanterar vi dem för det syftet. Kort sagt, vi använder datan i det syfte som framgår av kontakten och inget annat. Vi säljer ingen data eller på andra sätt lämnar personuppgifter vidare till andra i syfte att de ska använda dina uppgifter för deras kommersiella bruk. Du kan läsa mer om vår hantering i vår Integritetspolicy

Rational Management Technologies Nordic AB

Nybodagatan 3

171 42 Solna

+ 46 8 735 92 00

info(@)rmt.se

Org. nr. 556215-0473

Produkter

Dokumenthantering

Ärendehantering

Avvikelsehantering

Avtalshantering

Alla produkter

Om RMT

Vilka vi är

Jobba hos oss